Flags En italiano Auf deutsch En espaol English Auf deutsch På svenska
  Logga
 
Topp
 

KURS I INTUITIONSTRÄNING PÅ MELLBYSTRAND (LAHOLM) / HALLAND

Förutom att jag är född med mycket intuition har jag gått på medialutbildning själv och har undervisat på en kurs i intuitionsträning i flera år och tagit många kunder till "expresspåret i livet".
Vi alla känner igen situationen: den inre rösten inom oss säger något till oss. Men istället för att lyssna, lyssnar vi bara på röster utanför kroppen plus våra egna tankar. Och därför behöver vi en kurs i intuitionsträning.
Ofta inser du bara lite senare att om du hade lyssnat på din inre röst, hade en viss sak inte hänt (om det var en katastrof), eller den hade hänt (om det var den stora lyckan), för den var ödesmässig.
Du lär dig i en kurs i intuitionssträning att den inre rösten talar genom en vision, symbol, händelse som ibland går emot det som huvudet har planerat, men den är alltid rätt.
Intuitiva människor får mer kreativitet, produktivitet, framgång och när vi har lärt oss att förstå och använda vår intuition, då kan försäljare sälja mer, chefer ta det rätta beslutet, arbetslösa hittar sitt drömjobb mm.
Mina kunder säger att det är en "spännande och givande dag" och "de fick väldigt mycket" för priset av 1.250 skr inkl moms och lunch.
Om datumen där kursen blir inte passar dig, kan du även få en privatkurs till samma pris till dig själv eller dig och dina vänner.

Det finns även Intuitionsträning Steg II där vi jobbar med lite mer avancerade övningar som psykometri etc.
Kolla i det "aktuella programmet" för datum.


Intresserad?
Kontakta mig
Aktuellt program

Bottom
© Mind Body Soul 2006